Oldal kiválasztása

Mi is a WordPress?

Régen weboldalkészítés még egy bonyolult és nehéz feladatnak számított, ma már viszont mindenki számára elérhetővé vált a kódolás nélküli honlapkészítés

A WordPress egy teljesen ingyenes webalapú szoftver, aminek a segítségével bárki kódolás nélkül hozhat létre gyönyörű, minőségi weboldalakat.

2003-ban egy blogmotorként indult, de mostanára hihetetlen fejlődésen ment keresztül. Ebben a pillanatban van a 4.9.8-as verzió fut és ezen több mint 70 millió oldalt futtatnak, ez pedig több mint a 27%-a az összes létező weboldalnak a világon. Egész jó arány, ugye? 🙂

Egyre többen szeretnének saját weboldalt, és keresni kezdik a megoldást, hogyan lehet ezt egyszerűen és költséghatékonyan kivitelezni.

A WordPress-t könnyű megtanulni tanulni, és kíméletesebb a pénztárcához, mint bármelyik átlagos hobbi.

Az egész honlapodat kattintgatásokkal és “fogd és vidd módszerrel” össze fogod tudni kattingatni.

Az egész rendszer hihetetlenül felhasználóbarát.

És mi az, ami igazán nagyszerűvé teszi a WordPress?

Ha saját weboldalt szerettél volna, egy-két évvel ezelőtt még programozókat vagy webfejlesztő cégeket kellett felkeresned, hogy csinálják meg neked. Ha hozzáértő csapatot és minőségi munkát akartál, mélyen bele kellett nyúlnod a zsebedbe.

Nem csak azért fizettél, hogy megtervezzék és felépítsék a honlapodat. 

A kivitelezőkkel a későbbi változtatások, fejlesztések miatt is folyamatosan kapcsolatban kellett maradnod.

Mindegy, hogy mit szerettél volna átállítani, elkezdhettél telefonálgatni a fejlesztőnek. Amennyire tudtad, összefoglaltad, hogy mit is szeretnél, majd heteket vártál, amíg a csapat az adott dolgot prezentálta.

Szerinted hányszor esett meg, hogy hosszas várakozást követően az eredmény egyáltalán nem olyan lett, mint ahogy az a Te fejedben nézett ki?

Ha egyedül vágsz bele a honlapod felépítésébe, ez a kommunikációs mókuskerék egy percig sem rabolhat el tőled.

Szerző: Sári György

Sári György  vagyok, a Webandesign alapítója. Örülök, hogy végigolvastad a bejegyzésem, remélem, sikerült ismét értékes ötleteket adnom a számodra.

Webdesignnal és online marketinggel kapcsolatos cikkeket írok. Ezek sokat segítenek neked abban, hogy egy alapvető tudást halmozz fel a weboldalkészítésről.

Pin It on Pinterest